Derékszögű műanyag takaró profil 50×50 mm fehér színben

 • HRV Ablak - A műanyag ablak webshop
 • Termékek
 • Ablak beépítő kellékek
 • Műanyag takarólécek
 • Derékszögű műanyag takaró profil 50×50 mm fehér színben
 • Derékszögű műanyag takaró profil 50×50 mm fehér színben

  5,494 Ft

  “L” alakú műanyag takaró profil 50×50 mm fehér színben 3 méteres szálban.

  A derékszögű takarólécek segítségével esztétikusan oldható meg a műanyag nyílászárók saroktakarás.  Bár alapvetően, a műanyag ablak beépítését követő beépítési hézag (purhab hézag) eltakarására szolgáló fehér műanyag elem, de ez a merev 90°-os derékszögű takaróprofil, megfelelően védik a fal sarkát, a bútor polc szélét, és barkácsolásnál is jól jöhet.

  Csak rendelésre, külső raktárból

  Share this product

  “L” alakú műanyag takaró profil 50×50 mm fehér színben 3 méteres szálban. A derékszögű takarólécek segítségével esztétikusan oldható meg a műanyag nyílászárók saroktakarás. Bel- és kültéri sarkok kialakítására egyaránt sokoldalúan használhatók, sziloplaszt vagy cosmofen ragasztó segítségével, könnyedén felhelyezhetők. Bár alapvetően, a műanyag ablak beépítését követő beépítési hézag (purhab hézag) eltakarására szolgáló fehér műanyag elem, de ez a merev 90°-os derékszögű takaróprofil, megfelelően védik a fal sarkát, a bútor polc szélét, és barkácsolásnál is jól jöhet.

  Tömeg 1.86 kg
  Méretek 300 × 5 × 5 cm
  Anyag

  Színek

  Márka

  Takaróléc szélesség

  Öntapadó csík

  Törhető takaróléc

  Nem

  Kiszerelés

  Az öntapadós takaróléc felrakása

  A takaróléc felrakásának menete, néhány egyszerű lépésben.

  1. A takaróléc helyének megtisztítása:

  Akár kül, akár beltéren szeretnénk felragasztani takarólécünket, első lépésként gondosan töröljük le a port, vizet és egyéb szennyeződéseket a műanyag ablak tokszerkezetéről.

  2. A takaróléc mérése:

  Második lépésként, a takaróléc méretre vágása előtt ellenőrizzük a méreteket. A takarólécek fix szélességűekre vannak gyártva, a kívánt takaróléc szélesség kiválasztásánál a legszélesebb hézagot vegyük alapul, amihez hozzá kell számolni min. 1-1,5 cm-t. Ez a felület lesz a ragasztási felületünk.

  3. A takaróléc méretre vágása:

  A méretek ellenőrzését követi a vágási művelet. A takaróléceket 2 mm-rel vágjuk kisebbre mint a felvett méret, ezzel hagyunk egy minimális dilatációs hézagot. Ha a takarólécünket pontosan akkorára szabjuk mint a hézag, fenn áll a lehetősége, hogy nyáron, a hőtágulás miatt esetlegesen lefeszíti önmagát a takarólécünk.

  Ezt a vágást mindig a megrendelőnek kell elvégezni, mert mindig a helyszínen dől el, hogy mekkorára kell pontosan, levágni a takarólécünket. Magát a méretre vágást, egy lemezollóval tudja a kellő méretre szabni. A takarólécet mindig igyekezzünk egyenesen vágni.

  4. A takaróléc felragasztása

  Mivel nem öntapadós takarólécről beszélünk, így a takaróléc hátsó oldalára a felfekvő felületeknek megfelelő területen, egyenletesen hordjuk fel a ragasztó anyagot.

  A felragasztáshoz a takaróléc ragasztóval bekent oldalát illeszük a letakarandó felületekhez, úgy hogy párhuzamosan fusson, majd simítsuk fel a takarási felületekre takarólécünket.

  5. Szilikonozás

  Ha minden oldalra feltettük a takarólécünket, a dilatációs hézagokat, fehér sziloplaszt,  segítségével tömítsük ki.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Derékszögű műanyag takaró profil 50×50 mm fehér színben” értékelése elsőként

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Nincs termék a kosárban!
  0
  HRV Ablak

  FREE
  VIEW