Szállítás

Az Ön által megrendelt termékeket a futárszolgálat szállítja ki Magyarország területére.
Belföldi és integrált csomagszállítás – a futár a feladó kérésének megfelelően elvégzi a csomagok felvételét a Megbízó által megjelölt helyen, és a csomagok kézbesítését, oly módon, hogy a felvételtől a kiszállításig mindvégig a felügyelete alatt marad. 
A küldemény és a küldeményekkel kapcsolatos információk a feladó által is nyomon követhetőek és a kézbesítés igazolása bármikor (elévülési időn belül) vissza keresheti.
A cím változása esetén a futár a címpontosítást és a pontosított címre történő kiszállítást is vállalja.
A szolgáltatásban a sikertelen kézbesítést követi második kézbesítési kísérlet is benne van.
A feladó vagy a címzett rendelkezése alapján a csomag új címen,vagy az eredeti címen de más időpontban kerül kézbesítésre.
Amennyiben a csomagot a Futárszolgálat által meghatározott időkereten belül nem tudja átvenni,a futárszolgálat a küldeményt külön díj ellenében automatikusan visszakézbesíti részünkre.
Ez esetben a megrendelő köteles az eredeti futárdíjat + a visszaszállítás díját cégünknek megtéríteni!
Az elkeveredett futárszolgálati értesítő a megrendelő részéről futárszolgálati reklamáció tárgyát képezi,az ebből származó anyagi felelősséget nem vállaljuk!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
Személyes átvétel esetén, a megrendelét termékeket telephelyünkön tudja átvenni, telefonos és/vagy e-mailes értesítésünket követően.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ, MAGYARORSZÁGON BELÜL:
Magyarországra, párkányok, takarólécek, beépítési segédanyagok:

0-5 Kg-ig: bruttó 3,500 Ft
5-10 Kg-ig: bruttó 7,042 Ft
10-30 Kg-ig: bruttó 12,395 Ft
30-40 Kg-ig: bruttó 20,805 Ft
40-60 Kg-ig: bruttó 25,000 Ft
60-80 Kg-ig: bruttó 41,610 Ft

Magyarországra ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók:
Magyarország területén telephelyünktől, a megrendeléskor megadott szállítási címig számított távolságot figyelembe véve számítva bruttó 250 Ft/km díjjal szállítjuk ki a megrendeléseket.

A visszaküldött áru nem lehet megrongált vagy használt, purhabos, ragasztós, gipsszel illetve egyéb anyaggal összekent, kizárólag az általánosan elvárható, szükséges használati minimumig terjed a vásárló használata (kipróbálás mértékéig, a termék átnézéséig terjedhet). Amennyiben a visszaküldött áru megrongált vagy olyan használat nyomait fedezni fel rajta mely az általános elvárhatóság határán túl van NEM ÁLL MÓDUNKBAN visszavenni. Illetve amortizációs költséget számolhatunk fel rá ami a termék 0%-100% ig terjedhet! (14 munkanapon belül)

Hibás teljesítés, hibás áru visszaküldése esetén a termék visszaküldéséből eredő költséget megtérítjük a vásárló bankszámlaszámára. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. 

A visszaküldött csomagot az eredeti számlával, vagy számlamásolattal, a hiánytalanul tudjuk elfogadni!  

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, ha a fogyasztó nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből adódó többletköltséget a vállalkozás nem köteles megtéríteni!

A Vállalkozás követelheti a termék jellegének tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkentés megtérítését. Ami alatt az amortizációs költséget számolhatunk fel az adott termékekre, ami a termék 0%-100% ig terjedhet!

Nincs termék a kosárban!
0
HRV Ablak

FREE
VIEW