90°-os sarok sorolóelem Alumínium párkányhoz 36 cm fehér színben

 • HRV Ablak - A műanyag ablak webshop
 • Termékek
 • Ablakpárkány
 • Párkány végzárók
 • 90°-os sarok sorolóelem Alumínium párkányhoz 36 cm fehér színben
 • 90°-os sarok sorolóelem Alumínium párkányhoz 36 cm fehér színben

  17,351 Ft

  90°-os alumínium sarokösszekötő elem alumínium párkányhoz fehér színben, 36 cm-es hosszúságban. Sarok elem a párkányok 90°-ban történő összekapcsolására.

  Csak rendelésre, külső raktárból

  Várható szállítási idő 2022, december 21 - 2022, december 23
  Cikkszám: ASTF9036 Category: Tags: , , ,
  Share this product

  Sarok illesztés mindig is problémás a helyszínen, nem üzemi körülmények között szépen összevágni és összehajtani. Erre ad megoldást a sarok elem 45 fokba így is kell vágni a párkányt de az illesztő elem eltakarja a vágott felületet és tökéletesen zár. A 90°-os sorolással beépített ablakok esetében a külső oldali alumínium párkányokat, a sarok találkozásánál esztétikai, és beépítéstechnikailag megfelelően csak 90°-os saroksorolóval tudjuk összekapcsolni. Az ablakpárkányok alumínium csatlakozói extrudálásos technológiával készülnek, amely biztosítja a mérettartósságot és a szilárdságot. A felületkezelés az ablakpárkány színével megegyező színű dupla porfestés. 25 mm-es orral rendelkező ablakpárkánylemezek csatlakoztatására szolgálnak 90 °-os szögben.

  Tömeg 0.17 kg
  Méretek 36 × 4 cm
  Színek

  Anyag

  Mérés és felszerelés

  Mérés

  Ha a két párkányunk közé,90°-os  sarokelemet szeretnénk tenni, akkor figyelembe kell vennünk a sarokelem anyag vastagságát is. A sarokelem fél cm-t vesz fel a végleges ablakpárkány méretünkből.

  Felszerelés

  Az ablakpárkányok közé szerelhető sarokelem felszerelése könnyű feladat. A párkányokat 45°-os szögbe méretre vágjuk a találkozási pontjaiknál, figyelembe véve a sarokelem anyag vastagságát. A sarokelem mind két oldalára betoljuk párkányainkat, és óvatosan a helyére illesztjük az így összeillesztett párkányokat. A párkányok felragasztása előtt javasolt, ellenőrizni, hogy minden megfelelően illeszkedik.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „90°-os sarok sorolóelem Alumínium párkányhoz 36 cm fehér színben” értékelése elsőként

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Nincs termék a kosárban!
  0
  HRV Ablak

  FREE
  VIEW