Alumínium végzáró alumínium párkányhoz 36 cm egyedi RAL színben

 • HRV Ablak - A műanyag ablak webshop
 • Termékek
 • Ablakpárkány
 • Párkány végzárók
 • Alumínium végzáró alumínium párkányhoz 36 cm egyedi RAL színben
 • Alumínium végzáró alumínium párkányhoz 36 cm egyedi RAL színben

  10,952 Ft

  Az alumínium vakolat végzárók extrudálással készülnek az ablakpárkányokhoz, hogy biztosítsák a megfelelő alakstabilitást és szilárdságot. A felülete utólagosan kétrétegű porfestéssel a megrendeléskor megadott RAL szín kód alapján kerül színezésre. 36 cm-es alumínium végzáró fehér színben, extrudált, és azonos alakra élhajlított alumínium párkányhoz. A végzáró ára egy párra vonatkozik, a bal és a jobb oldali véget is tartalmazza.

  Csak rendelésre, külső raktárból

  Kérjük adja meg a kívánt RAL skála szerinti színkódot.

  Várható szállítási idő 2022, december 28 - 2022, december 30
  Share this product

  Extrudált alumínium végzáró egyedileg választott RAL színben, alumínium párkányhoz, 36 cm hosszúságig alkalmazható. Alumínium végzáróink extrudált, és ugyan arra mintára élhajlított alumínium ablakpárkányokhoz használható. Az Alumínium vakolat végzárók extrudálással készülnek az ablakpárkányokhoz, hogy biztosítsák az alakstabilitást és a szilárdságot. A felülete utólagosan kétrétegű porfestéssel a megrendeléskor megadott RAL szín kód alapján kerül színezésre.

  Ahogy a műanyag párkányokhoz  úgy az alumínium párkányokhoz is, kifejezetten szükséges végzárók alkalmazása, hiszen nem csak esztétikailag mutat jobban, de biztosítja, hogy a párkány éles végei nem okoznak balesetet.

  Tömeg 0.14 kg
  Méretek 36 × 4 cm
  Színek

  Anyag

  Mérés és felszerelés

  Mérés

  Ha a párkányunk két végére, végzáró elemet szeretnénk tenni, akkor figyelembe kell vennünk a végzáró anyag vastagságát is. A végzáró fél cm-t vesz fel a végleges ablakpárkány méretünkből. Ezért a párkány felmérésekor, a kívánt méret meghatározását követően, fél cm-rel kisebbre kell rendelni az ablakpárkányt.

  Pl. ha a felméréskor azt kapjuk a nyílásunkba 100 cm hosszú párkányra van szükségünk, akkor ha végzárót is szeretnénk alkalmazni, a párkány mérete 99,5 cm legyen. Így, 99,5 cm-es párkány + 2 oldali végzáró 0,5 cm = 100 cm lesz.

  Felszerelés

  Az ablakpárkány végzáró felszerelése könnyű feladat. A végzárót a párkányunk mélységével megegyező hosszúságúra vágjuk, figyelve hogy ne lógjon túl a párkányon. Majd a párkány felragasztása előtt, a párkányra kézzel felnyomjuk.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Alumínium végzáró alumínium párkányhoz 36 cm egyedi RAL színben” értékelése elsőként

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Nincs termék a kosárban!
  0
  HRV Ablak

  FREE
  VIEW