Műanyag ablakpárkány végzáró dió

Műanyag ablakpárkány végzáró dió

694 Ft

Műanyag párkány végzáró elem. A végzáró, a párkány falon kívüli kilógásának oldalsó eltakarására szolgál. Dió, két oldalas kivitelben, 60 cm hosszú. Műanyag ablakpárkány végzáró 2-cm-es kamrás szerkezetű ablakpárkányhoz dió színben. Beltéren alkalmazható.

Csak rendelésre, külső raktárból

Várható szállítási idő 2022, december 8 - 2022, december 12
Share this product

Univerzális műanyag ablakpárkány végzáró 2 oldalas kivitelben.
600 mm es így a 300 mm es párkányig 1db kell.
300 mm feletti párkányoknál 2 db kell. Az ára miatt kedvelt, első sorban dió fóliás belső könyöklőkhöz. Anyagában színezett kemény pvc.

(kettévágva kapunk 1 jobbos és 1 balos végzárót)

A műanyag ablakpárkányokhoz kifejezetten szükséges végzárók alkalmazása, hiszen ennek segítségével megakadályozhatjuk, hogy kamrás párkányunk belsejébe víz kerüljön, amely télen akár fagyáshoz és a párkány széttöréséhez vezethet. Beltéri párkányokhoz is javasolt használatuk, mivel dekorációs elemként is kiválóan alkalmazható.

Tömeg 0.04 kg
Méretek 60 × 4 cm
Anyag

Színek

Mérés és felszerelés

Mérés és felszerelés

Mérés

Ha a párkányunk két végére, végzáró elemet szeretnénk tenni, akkor figyelembe kell vennünk a végzáró anyag vastagságát is. A végzáró fél cm-t vesz fel a végleges ablakpárkány méretünkből. Ezért a párkány felmérésekor, a kívánt méret meghatározását követően, fél cm-rel kisebbre kell rendelni az ablakpárkányt.

Pl. ha a felméréskor azt kapjuk a nyílásunkba 100 cm hosszú párkányra van szükségünk, akkor ha végzárót is szeretnénk alkalmazni, a párkány mérete 99,5 cm legyen. Így, 99,5 cm-es párkány + 2 oldali végzáró 0,5 cm= 100 cmlesz.

Az ablakpárkány végzáró felszerelése könnyű feladat. A végzárót a párkányunk mélységével megegyező hosszúságúra vágjuk, figyelve hogy ne lógjon túl a párkányon. Majd a párkány felragasztása előtt, a párkányra kézzel felpattintjuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Műanyag ablakpárkány végzáró dió” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nincs termék a kosárban!
0
HRV Ablak

FREE
VIEW