Energiahatékonyság műanyag ablakkal

 • HRV Ablak - A műanyag ablak webshop
 • Blog
 • Blog
 • Energiahatékonyság műanyag ablakkal
 • round tufted gray ottoman

  Manapság az egyre fokozódó energia hiány, és az ebből adódóan megugró energia költségek mellett, nem mehetünk el szó nélkül az egyik leghatékonyabb energia csökkentő beruházás, az ablakcsere mellett. A régi korszerűtlen ablakok energetikai szempontokat figyelembe véve nem látják már el funkciójukat így, a fűtés vagy klimatizáció jegyében az otthonok, rezsi legnagyobb részét ezekre a feleslegesen felhasznált energiák megfizetésére költik. Egy korszerű ablakcsere azonban helyre állítja a komfortérzetünk érdekébe felhasznált energia költségét, s a funkcionalitáson túl modern, stílust is kölcsönözhet otthonunknak.

  Rezsicsökkentés már az első pillanattól kezdve

  energiahatékonyság növelés ablakcserével
  energiahatékonyság növelés ablakcserével

  Az ablakcsere elsődleges célja az optimális hő és hangszigetelés elérése, ezzel jelentős mértékben csökkentve a családok havi költségét. Az ideális nyílászáró kiválasztása, maga az ablakcseréje, és a járulékos munkálatok, ugyan fáradságosnak tűnhetnek elsőre, de már az első hónap végén, mérhetően kisebb energia számlákkal kell majd szembe nézzünk.

   

  Egy korszerű műanyag ablakra történő nyílászárócsere, sok esetben a fűtéskorszerűsítéstől is nagyobb megtakarítást képezhet egy éves távlatban nézve, hiszen míg az előbbinek csak a fűtési szezonban élvezzük jótékony hatását, addig az ablakcsere a nyári hónapokban, is energiát spórol. 

   

  Ilyenkor a légkondicionálók által felvett áram jelentkezik többlet költségként, viszont egy jól szigetelő műanyag nyílászáró nem csak a meleget tartja bent télen, de a nyári hónapokban a lehűtött levegőt sem engedi meg kiszökni.

   

  Az ablakok cseréjével azonnal elkezdünk energiát megtakarítani, ezt az előző évi energia számlánkkal összehasonlítva márhetünk le majd a legkönnyebben. Nyilván annak függvényében jelentkezik különbség, mekkora a havi energia igényünk, és milyen időjárási viszonyokkal állunk szemben az adott hónapban.  

   

  A hővédelem mellett, a sosem nyugvó nagyvárosok esetén a zajszennyezettség is fontos kérdés szokott lenni. Egy korszerű műanyag ablak nem csak energiát takarít meg, de javítja a otthonunk komfort érzetét azzal is, hogy csökkenti az utcáról beszűrődő zajokat, ezzel biztosítja a megfelelő életminőséget.

  Pályázati lehetőségek műanyag ablakcseréjére

  Természetesen a teljes és átfogó ablakcsere nem olcsó mulatság, ám szerencsére ma már számos pályázati lehetőséggel lehet élni az energiatakarékosság és környezetvédelem jegyében. 

  Elérhető több uniós, kormányzati, vagy önkormányzati támogatás is, így érdemes mindig résen lenni, és lecsapni az aktuális lehetőségekre.

  Ilyenek pl.:

  • Családi ház és lakás felújítás támogatás (fűtéskorszerűsítés, napelemes rendszerrel és nyílászárócserével) LINK
  • Otthonfelújítási támogatás – Gyermeket nevelő családok lakásfelújítási támogatása LINK
   

  A műanyag ablakok mesterien értenek az energiamegtakarításhoz

  A műanyag nyílászárók vitathatatlan előnyeikkel a legkedveltebb nyílászáró rendszerek a vásárlók között. Köszönhető ez annak, hogy tartós és megbízható a kialakításuk, modern esztétikus a megjelenésük, illetve nagyban hozzájárulnak a háztartásunk energiahatékonyságának növelésében is. Azt lehet mondani, hogy a mai modern kivitelek a szigetelés tekintetében gyakorlatilag lekörözhetetlen fölényekkel kecsegtetnek. Egy megfelelő hatásfokú hőszigeteléssel ugyanis számokban mérhető összegeket spórolhatunk meg a hónap végén, hiszen a fűtésszezonban a hőveszteséget, nyáron pedig a hőterhelést is mérsékelhetjük. Ezen felül pedig a kellemetlen páralecsapódással és penészesedéssel is leszámolhatunk, a megfelelően beépített és automata légbevezetővel ellátott műanyag ablakot választunk. Egy mai korszerű nyílászáró tehát képes akár 30-50%-kal is csökkenteni a rezsiköltségeken, hiszen olyan modellek kerülnek le a tervezőasztalról, amelyek minimális hőátbocsátási tényezővel rendelkeznek.

  Raktárkészletes műanyag ablakkal gyorsabb a felújítás

  Maga a felújítás is egy költség ami ha elhúzódik, nem csak több kellemetlenséggel de megnövekedő költségekkel is jár. A rutinos felújítók már tudják, a lakásfelújítás első lépése az ablakcsere. Az új nyílászárók általában 3-6 hetes gyártás idővel készülnek, ami idő alatt ugyan sok felújítási munkát lehet elvégezni de számos olyan folyamat is van ami előtt be kell építeni a nyílászárókat. 

  A gyártási időt nem igen lehet felgyorsítani, viszont ha raktárkészletes műanyag ablakokat és erkélyajtókat választunk akkor lényegében akár már a vásárlás másnapján beépítésre kerülhetnek és ezzel nem csak hamarabb készül el a munka, de az ezzel járó járulékos költségek is csökkenthetőek.

   

  A raktárkészletes műanyag ablakaink előnyei:

  • Nincs gyártási idő azonnal elérhető és beszerelhető
  • Kedvezőbb áron érhető el mint az egyedi gyártásúak, mivel a forgalmazzó nagybani mennyiséget vásárol a gyártótól egyszerre
  • Nem hátráltatják a felújítási munkálatokat, vagy az új családi ház építését
  • Számos méret és kivitelből választhatunk, így mindenki megtalálja a számár ideálisat
  • Raktárkészletes ablakaink nem csak két rétegű, hanem három rétegű üvegezéssel is elérhetőek
  • 3 rétegű üveggel szerelt raktári műanyag ablakaink minden energetikai szempontból megfelelnek az új házak szigorú energetikai előírásainak
  • Nem csak műanyag ablakait, de a beépítéshez szükséges kellékanyagokat, külső és belső ablakpárkányokat is megtudja vásárolni ablakaihoz. 

  Raktárkészletes termék kínálatunkból

  Műanyag erkélyajtó

  Műanyag erkélyajtó

  Német gyártástechnológián alapuló műanyag erkélyajtók a legkedvezőbb áron 6 légkamrás kivitelben 2 rétegű üvegezéssel, vagy 7 légkamrás 3 rétegű üvegezéssel fehér színben raktárról országos kiszállítással. Akár már a vásárlás hetén beépítheti új nyílászáróját.
  Ablakpárkány

  Ablakpárkány

  Ablakpárkány kis és nagykereskedelem. Fehér műanyag párkány minden méretben raktárról azonnal biztosított, a színes beltéri könyöklőink valamint kültéri alumínium párkányaink rövid átfutási idővel vásárolhatóak meg webáruházunkban.
  Ablak beépítő kellékek

  Ablak beépítő kellékek

  Ablak beépítési kellék anyagok kis és nagykereskedelme. Ablakbeépítő kellék anyagok között mindent megtalál ami a műanyag nyílászárók beépítéséhez szükséges lehet. Kínálatunkban raktárkészletes rendszerben talál, takaróléceket, purhabokat, tokrögzítő elemeket, szilikonokat, ablakbeépítő ékeket.
  Műanyag ablak

  Műanyag ablak

  Német gyártástechnológián alapuló műanyag ablakok a legkedvezőbb áron 6 légkamrás kivitelben 2 rétegű üvegezéssel, vagy 7 légkamrás 3 rétegű üvegezéssel fehér színben raktárról országos kiszállítással.

  Vélemény, hozzászólás?

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Nincs termék a kosárban!
  0
  HRV Ablak

  FREE
  VIEW