Műanyag végzáró alumínium párkányhoz 29 cm fehér

 • HRV Ablak - A műanyag ablak webshop
 • Termékek
 • Ablakpárkány
 • Párkány végzárók
 • Műanyag végzáró alumínium párkányhoz 29 cm fehér
 • Műanyag végzáró alumínium párkányhoz 29 cm fehér

  1,295 Ft

  29 cm-es műanyag végzáró fehér színben alumínium párkányhoz. A végzáró ára egy párra vonatkozik, a bal és a jobb oldali véget is tartalmazza.

  Elfogyott

  Share this product

  Fehér színű műanyag végzáró alumínium párkányhoz, 29 cm hosszúságig alkalmazható. PVC ASA végzárók extrudált, és ugyan arra mintára élhajlított alumínium ablakpárkányokhoz használható. Hőkezelt PVC-ből készülnek, ami növeli az időjárási viszonyoktól való ellenállást. Ezt a PVC-t széles körben használják az autóiparban is. UV-stabil, hőálló és kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik.

  Ahogy a műanyag párkányokhoz  úgy az alumínium párkányokhoz is, kifejezetten szükséges végzárók alkalmazása, hiszen nem csak esztétikailag mutat jobban, de biztosítja, hogy a párkány éles végei nem okoznak balesetet.

  Tömeg 0.1 kg
  Méretek 40 × 4 cm
  Színek

  Anyag

  Mérés és felszerelés

  Mérés

  Ha a párkányunk két végére, végzáró elemet szeretnénk tenni, akkor figyelembe kell vennünk a végzáró anyag vastagságát is. A végzáró fél cm-t vesz fel a végleges ablakpárkány méretünkből. Ezért a párkány felmérésekor, a kívánt méret meghatározását követően, fél cm-rel kisebbre kell rendelni az ablakpárkányt.

  Pl. ha a felméréskor azt kapjuk a nyílásunkba 100 cm hosszú párkányra van szükségünk, akkor ha végzárót is szeretnénk alkalmazni, a párkány mérete 99,5 cm legyen. Így, 99,5 cm-es párkány + 2 oldali végzáró 0,5 cm = 100 cm lesz.

  Az ablakpárkány végzáró felszerelése könnyű feladat. A végzárót a párkányunk mélységével megegyező hosszúságúra vágjuk, figyelve hogy ne lógjon túl a párkányon. Majd a párkány felragasztása előtt, a párkányra kézzel felnyomjuk.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Műanyag végzáró alumínium párkányhoz 29 cm fehér” értékelése elsőként

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Nincs termék a kosárban!
  0
  HRV Ablak

  FREE
  VIEW