Műanyag ablakpárkány végzáró 50 cm fehér STRONG

 • HRV Ablak - A műanyag ablak webshop
 • Termékek
 • Ablakpárkány
 • Párkány végzárók
 • Műanyag ablakpárkány végzáró 50 cm fehér STRONG
 • Műanyag ablakpárkány végzáró 50 cm fehér STRONG

  668 Ft

  Műanyag párkány végzáró elem STRONG ablakpárkányokhoz. A végzáró, a párkány falon kívüli kilógásának oldalsó eltakarására szolgál. Fehér, két oldalas kivitelben, 50 cm hosszú. Műanyag ablakpárkány végzáró 2-cm-es STRONG kamrás szerkezetű ablakpárkányhoz fehér színben. Kül és beltéren egyaránt alkalmazható.

  Elfogyott

  Share this product

  Univerzális STRONG műanyag ablakpárkány végzáró 2 oldalas kivitelben.
  500 mm-es így a 250 mm-es párkányig 1db kell.
  250 mm feletti párkányoknál 2 db kell. Az ára miatt kedvelt, használják kültérre és beltérre egyaránt. Anyagában színezett kemény pvc tehát bírja a kültéri időjárás viszontagságait.

  (kettévágva kapunk 1 jobbos és 1 balos végzárót)

  A műanyag ablakpárkányokhoz kifejezetten szükséges végzárók alkalmazása, hiszen ennek segítségével megakadályozhatjuk, hogy kamrás párkányunk belsejébe víz kerüljön, amely télen akár fagyáshoz és a párkány széttöréséhez vezethet. Beltéri párkányokhoz is javasolt használatuk, mivel dekorációs elemként is kiválóan alkalmazható.

  Tömeg 0.03 kg
  Méretek 40 × 4 cm
  Színek

  Anyag

  Márka

  Mérés és felszerelés

  Mérés

  Ha a párkányunk két végére, végzáró elemet szeretnénk tenni, akkor figyelembe kell vennünk a végzáró anyag vastagságát is. A végzáró fél cm-t vesz fel a végleges ablakpárkány méretünkből. Ezért a párkány felmérésekor, a kívánt méret meghatározását követően, fél cm-rel kisebbre kell rendelni az ablakpárkányt.

  Pl. ha a felméréskor azt kapjuk a nyílásunkba 100 cm hosszú párkányra van szükségünk, akkor ha végzárót is szeretnénk alkalmazni, a párkány mérete 99,5 cm legyen. Így, 99,5 cm-es párkány + 2 oldali végzáró 0,5 cm = 100 cm lesz.

  Felszerelés

  Az ablakpárkány végzáró felszerelése könnyű feladat. A végzárót a párkányunk mélységével megegyező hosszúságúra vágjuk, figyelve hogy ne lógjon túl a párkányon. Majd a párkány felragasztása előtt, a párkányra kézzel felpattintjuk.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Műanyag ablakpárkány végzáró 50 cm fehér STRONG” értékelése elsőként

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Nincs termék a kosárban!
  0
  HRV Ablak

  FREE
  VIEW